Clubartikelen

U kunt onderstaande clubartikelen bestellen. Stuur hier voor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, met daarin de artikelen en het aantal dat u wilt bestellen. Heeft u vragen over de artikelen, dan kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De clubartikelen zijn leverbaar vanaf 23 november 2015.

Logo verbouwing

De opbrengst van de verkoop van de clubartikelen komt ten goede aan de verbouwing van de kleed- en commissiekamer, toilet en verzorgingsruimte bij de hoofdingang die komende zomer op de planning staat.

SET1

SET2