Dames commissie

Stolwijk Dames zijn op zoek naar nieuw talent!

Als ik op zaterdag langs het mooie voetbalveld van Stolwijk loop, mis ik altijd wel iets. Het is een soort leegte die nog steeds niet is opgevuld. Ik zie allemaal enthousiaste jongens voetballen met hier en daar een enthousiaste meid. 9 meiden tel ik in heel de jeugd... Dat is jammer, want ik kan mij herinneren dat toen ik bij de jeugd kwam voetballen er een hoop meer meiden voetbalden. We hadden meisjes pupillen, meisjes junioren en zelfs 2 dameselftallen. Nu praat ik over vroeger, terwijl ik zelf nog maar 27 lentes oud ben en graag nog een paar jaar zou willen blijven voetballen. We weten allemaal dat het verloop bij de dames toch erg groot is geweest de laatste paar jaren en om dat verloop op te vullen hebben we altijd net genoeg meiden gehad. Waarom gaan meisjes niet voetballen, dat is wat ik mij afvraag. Het is een super sport, een teamsport en bovenal is Stolwijk een erg gezellige vereniging! Ik wil dan ook alle meisjes van Stolwijk en omgeving oproepen om gewoon eens een keer mee te trainen, kijk gewoon eens of je het leuk vindt. Neem je vriendinnetje mee, dan is het nog leuker. Voetbal is geen mannensport, allang niet meer... Lijkt het je wat om een keer mee te trainen neem dan contact op met het jeugdbestuur of damesbestuur via Nadia Vonk of Nicole Noordegraaf. Misschien ben jij wel het nieuwe talent dat wij zoeken!

De dames commissie

Nadia Vonk & Nicole Noordegraaf - van Kuijeren