Lid / donateur / vrijwilliger worden

Voetbalvereniging Stolwijk is een vereniging die al jarenlang het middelpunt is van de kern van Stolwijk. Met ongeveer 475 leden en eens zo veel vrijwilligers is er altijd wel wat te doen op het sportcomplex. Voetbalvereniging Stolwijk is een zondagvereniging, met 5 senioren elftallen. Ook wordt er met 1 dameselftal in competitie verband op zondag gevoetbald.

Ook de jeugd is goed vertegenwoordigd. In iedere leeftijdscategorie zijn er een of meerdere elftallen. De senioren bestaan uit leden van 18 jaar en ouder. De jeugd heeft een indeling als volgt.

Pupillen = jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar:
F-pupillen: 6 tot 8 jaar
E-pupillen: 8 tot 10 jaar
D-pupillen: 10 tot 12 jaar

Junioren = jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar:
C-junioren: 12 tot 14 jaar
B-junioren: 14 tot 16 jaar
A-junioren: 16 tot 18 jaar

De indeling van de jeugd vindt plaats met als peildatum 31 december van het vorig jaar. Bij de start van de competitie in september worden de teams ingedeeld, waarbij dus allereerst de leeftijd van de spelers op 31 december van het vorige jaar is bepaald. De E- en F-pupillen spelen met zeventallen op een half veld. De D-pupillen en de junioren spelen met elftallen op een heel veld. Normaliter heeft elk team twee leiders.

Wilt u lid worden? Download het inschrijfformulier dan hier. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Stefan van Kuijeren (senioren) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Sandro Burger (jeugd) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..