Afgelastingen

Blijf NOS Teletekst pagina 603 bekijken over een algehele of een gedeeltelijke afkeuring. Kijk naar West II vallen Stolwijk 1 en 2 in categorie A, alle overige teams (waaronder ook de Dames en alle Jeugdteams) vallen in categorie B. Staat er een kruisje op dezelfde regel van West II onder kolom A of B of beide dan zijn er afkeuringen.

Bij geen kruisje, dan bepaalt de verenigingsconsul of er gespeeld gaat worden. Wordt de keuring overgelaten aan de verenigingsconsul, bel dan vanaf 08:15 uur naar de v.v. Stolwijk (tel: 0182 - 341520) of kijk bij programma op de website. Vaak kost het veel tijd en langdurige moeite om de kantine van de tegenpartij te pakken te krijgen.

Bij afkeuringen van thuisduels, moet de eigen consul de tegenpartij en eigen scheidsrechter inlichten. Om 08:00 uur hebben de consul en de bestuursleden werk genoeg om iedereen tijdig in te lichten. Hopelijk is daar begrip voor aanwezig.

De afgelastingen voor komend weekend kunt u vinden bij het programma, klik hier voor de senioren en hier voor de jeugd.