Tentenkamp

Verslag tentenkamp 2016

Vrijdag 3 juni 2016.

De tenten staan, de grote tent staat en is ingericht, wc’s zijn schoongemaakt en de boodschappen zijn gedaan. Wij zijn er klaar voor!!! Iedereen druppelt tegen 17 uur binnen. De slaapspullen worden in de tent gedropt en er wordt kennis gemaakt met de leiding. Al snel rollen de ballen over het terrein. Tja, het is nu eenmaal een voetbalkamp. Iedereen heeft er zin in en het weer werkt goed mee. Na de opening eerst maar eens hamburgers eten. Nou, die gaan er wel in. In ieder geval weer genoeg energie voor de sponsorloop. Wat wordt er hard gerend en wat hebben jullie veel geld op gehaald voor een nieuwe speeltuin. Super goed gedaan! Aan de spelletjes werd sportief meegedaan. Maar het spannendste van deze avond was toch wel de nachttocht! Jullie kwamen met grote verhalen terug. De een vond het super eng en de ander vond het echt wel meevallen. Na een broodje kroket ging iedereen naar zijn eigen tent waar het nog lang onrustig was.

Zaterdag 4 juni 2016.

Zoooo, 7 uur is best wel vroeg na een kort nachtje slapen. Maar kom op, we zijn geen watjes. Er tegenaan. Eerst ontbijten en insmeren tegen de zon. Het wordt vandaag warm. Piet Paulusma zegt dat het wel 28 graden gaat worden. En hij had gelijk! Maar het geeft helemaal niets. We gaan lekker op survival in Almere. Na een busreis van ongeveer een uur ( Kon je toch nog even je ogen dicht doen. Of eigenlijk…vooral de leiding deed een tukkie) kwamen we aan in Almere. Jullie konden er tegenaan. Klimmen en klauteren en vies worden. Na een patatje tussen de middag kwam er water en modder aan te pas. Zeer welkom met dit warme weer! En dan weer terug met de bus naar Stolluk. Heel wat ouders hadden goed hun best gedaan want die hadden pannenkoeken gebakken. Die gingen er ook best in. Daarna playback je gek. Hilarische optredens! Iedereen was toch wel een beetje moe en het werd eerder rustig in de tenten dan de vorige nacht.

Zondag 5 juni 2016.

7 uur: Kom op jongens en meisjes die tent uit. We hebben nog een sportieve ochtend voor de boeg! Maar eerst natuurlijk een ontbijtje. Onder leiding van Jasper Verdoold ging daarna het 4 tegen 4 van start. De laatste energie werd eruit geperst! Aan het eind van de ochtend werden de prijzen uitgereikt en nam Corine afscheid met een super applaus van iedereen. Corine bedankt voor alle super jaren wat je voor het tentenkamp gedaan hebt! Na de verloting ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Het was een zeer geslaagd weekend. Iedereen geweldig bedankt die hieraan meegewerkt heeft.

B sponsors

B sponsors

C sponsors

Copyright © 2018 Voetbal Vereniging Stolwijk | webdesign reclamebureau MMX

Joomla templates 1.7 free by Hostgator