Digitaal wedstrijdformulier

Vanaf seizoen 2017-2018 zal het mobiel digitaal wedstrijdformulier worden ingevoerd. Dat betekent dat er vanaf dat seizoen alleen nog wedstrijdformulieren via een app (Wedstrijdzaken) in te vullen zijn.

De app is nu al te downloaden voor IOS en Android. Windows telefoons worden niet ondersteund. Meer informatie kunt u hier vinden. Er is nog geen uitleg voor de wedstrijdformulieren voor veldvoetbal, maar deze zal gelijk zijn aan het wedstrijdformulier voor het zaalvoetbal. Vanaf komend seizoen zullen de fysieke spelerspassen ook niet meer worden gemaakt. In de app wedstrijdzaken staat de digitale pas. Ons dameselftal zal vanaf 12-03-2017 in de pilot meedraaien. Aan het einde van het seizoen zal er een evaluatie zijn, waarbij alle op- en aanmerkingen zullen worden meegenomen.

Om in te kunnen loggen in de app Wedstrijdzaken, moet een juist mailadres bekend zijn bij de KNVB. Dit mailadres kun je doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zal dan toegevoegd (of gewijzigd) worden in je ledeninformatie. Zonder een geldig mailadres kan je niet inloggen.

Daarnaast zal er een foto moeten worden toegevoegd aan je lidgegevens. Ook deze kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je nu in het bezit bent van een spelerspas, zal die foto worden gebruikt voor het digitale exemplaar. Wil je deze wijzigen? Dat kan door een nieuwe foto te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..