Tentenkamp 2017

De 36e keer Tentenkamp voor de jeugd zit er weer op. Het was fantastisch...!

In het weekend van 26, 27 en 28 mei jl. is het Tentenkamp weer gehouden voor de jeugd van VV Stolwijk. De kinderen hebben een fantastisch weekend gehad met sportieve activiteiten en prachtig weer! Het Tentenkamp werd officieel geopend door de kampioenen van de D2 jongens. En toen kon het feest beginnen...!

De kinderen hebben genoten van de voetbal clinic, de dropping en de spellen rondom het voetbalveld. Zaterdag werden er ook spelletjes in de bagger gespeeld. Met tussendoor een verfrissende duik in de sloot. In de namiddag is de brandweer van Stolwijk langsgeweest en ontstond er een waterspektakel. Nou dat kwam goed uit met de tropische temperaturen.

Zaterdagavond heeft ieder team een optreden verzorgd. Voor de jury was het moeilijk om een winnaar te kiezen. Zoveel mooie, spannende en grappige acts. Zondagochtend werd traditioneel 4 tegen 4 gespeeld. Na de uitreiking van de prijzen was het Tentenkamp bijna weer ten einde. Maar eerst werd er nog afscheid genomen van Ineke Burger en Hans de Vries. Ineke en Hans hebben zich jarenlang tomeloos ingezet voor het Tentenkamp!

Tentenkamp commissie, leiders, vrijwilligers, sponsors en iedereen die zijn/ haar steentje heeft bijgedragen om het Tentenkamp wederom tot een succes te maken: BEDANKT NAMENS ALLE KINDEREN!!!

Onderstaand een foto impressie. De foto's komen op een (afgeschermde) locatie te staan zodat iedereen van het Tentenkamp deze kan downloaden.

PICT0054  PICT0057

PICT0309  PICT0359