VV Stolwijk start een samenwerking met voetbalopleidingscentrum "De complete techniek"

Aankomend voetbalseizoen start de jeugdafdeling van VV Stolwijk een samenwerking met voetbalopleidingscentrum “De complete techniek” van Dennis van IJssel. Met de samenwerking wil VV Stolwijk de jeugdvoetballers kwalitatief hogere trainingsstof meegeven tijdens hun jeugdjaren.

Door de groei van het aantal leden de afgelopen jaren is de druk op vrijwilligers enorm toegenomen. Omdat niet iedereen beschikt over de juiste kennis om voetbaltrainingen te geven is de jeugdcommissie van VV stolwijk op zoek gegaan naar een oplossing. Daarbij zijn zij uitgekomen bij voetbalopleidingscentrum “De complete techniek”. Dennis van IJssel en zijn team, waaronder Jan Chris Kuipers, zullen de jeugdteams en hun trainers van JO9, MO9, JO11, MO11 en de JO17-1 volgend seizoen begeleiden en onder handen nemen. Daarnaast wordt er een compleet plan geschreven met handvatten voor trainingsstof voor de gehele jeugd van VV Stolwijk.

Foto DCT1  Foto DCT2

Op woensdag 14 juni hebben de eerste trainers kennis kunnen maken met Dennis en zijn team (zie foto). De avond was gevuld met theorie- en praktijkoefeningen. Aan het enthousiasme van de aanwezig trainers was te zien dat dit een eerste stap is geweest naar een succesvolle samenwerking.

Het elftal van JO19 wordt aankomend jaar getraind door Peter Klip uit Bergambacht. Peter neemt naast het JO19 team ook het 2e elftal van VV Stolwijk op zich. Op deze manier wil VV Stolwijk de drempel van de jeugd naar de selectie verkleinen. Peter ondersteund hiermee Chris van der Weide die verantwoordelijk is voor het 1e en 2e elftal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).