Coen Moulijn Memorial Cup

Stolwijk zorgt voor een primeur op de zevende Coen Moulijn Memorial Cup op zaterdag 9 juni 2018 op sportpark Varkenoord in Rotterdam.

De club uit de 'hoofdstad' van de gemeente Krimpenerwaard schreef namelijk als eerste in de historie van het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de kleine linksbuiten van Feyenoord een compleet meisjesteam in.

Diana de Jong had eerder al drie onder negen jaar-teams van Stowijk ingeschreven, maar vroeg of het ook mogelijk was om de meisjes van de club ook deel te laten nemen aan het groots en gratis eendaagse onder negen jaar toernooi van ons land. Bij Rotterdamse Sporticonen bestaan geen drempels en voorwaarden, dus werden ook de onder 9 jaar-meisjes van Stolwijk aangemeld.

Met vier teams is Stolwijk direct in de top vijf van clubs met de meeeste teams op de toernooien van Rotterdamse Sporticonen binnen gekomen. Koploper is de winnaar van de Stefan de Vrij Cup, PVCV, dat voorlopig zes teams (vijf Coen Moulijn Memorial Cup en een Stefan de Vrij Cup) op de lijsten bij toernooileider Ruud Kooijmans heeft staan.

De club uit Vleuten wordt gevolgd door vaste bezoeker FC Vlotbrug met vijf (en daamee op alle toernooien aanwezig). Stolwijk en VOC hebben op dit moment vier teams op de lijst staan, gevolgd door een paar clubs met drie teams. Aanmelden kan via https://www.coenmoulijnmemorialcup.nl/.

Coen Moulijn Memorial Cup

coen cup