Dappere nieuwe scheidsrechters

Dit seizoen is VV Stolwijk in samenwerking met de KNVB weer een nieuwe cursus spelbegeleider/ pupillenscheidsrechter gestart.

De cursus bestaat uit 2 theorie avonden en 2 wedstrijden fluiten. Aangezien de meiden ook in grote getalen aanwezig zijn bij VV Stolwijk, hebben zich ook vier dappere meiden gemeld voor de cursus. Jade en Noor hebben zaterdag 28 april jl. de spits afgebeten en de 1e wedstrijd gefloten. De meiden waren een beetje onwennig maar floten een prima wedstijd. Ook Melvin en Luca hebben dapper hun 1e wedstrijd gefloten. De belangrijkste opdracht die ze meekrijgen van de KNVB is dat de spelers plezier hebben op het veld en dat is deze ochtend goed gelukt!

Wij doen een dringend beroep op onze leiders om de nieuwe spelbegeleiders de ruimte en tijd te geven het vak scheidsrechter eigen te maken, zodat ook zij er plezier aan beleven.

20180425 192243 20180428 094225
 20180428 110203