Sponsoring VV Stolwijk

De sponsoren van voetbalvereniging Stolwijk hebben zich verenigd in een sponsorclub. Een vertegenwoordiging van alle sponsoren, bestaande uit een vijftal sponsors hebben regelmatig overleg met bestuur en commissies binnen voetbalvereniging Stolwijk. In overleg worden er plannen gemaakt om de diverse activiteiten zo goed mogelijk te kunnen laten plaats vinden. Buiten de selectie elftallen wordt er ook veel aandacht gegeven aan de jeugdafdeling binnen onze vereniging. Er zijn diverse mogelijkheden om zich aan te sluiten bij de sponsorclub. De sponsors zijn ingedeeld in drie categoriën. A-, B- en C-Sponsor.

Naast deze drie categoriën hebben wij een flink aantal bord- en shirtsponsors. Neemt u voor een deze vormen contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tevens wordt voetbalvereniging Stolwijk "gesponsord" door een groot aantal vrijwilligers. Kijk bij vrijwilligers wat zij voor de vereniging betekenen.