CORONA PROTOCOL VV Stolwijk

Na de toespraak van het kabinet zojuist (ma. 8/3), zijn de regels weer iets aangepast. Voor VV Stolwijk en haar vrijwilligers is het een uitdaging om alle regels 100% te handhaven zonder de medewerking van onze bezoekers. We vragen een ieder daarom om zijn/haar gezond verstand te gebruiken en kennis te nemen van de huidige regelgeving omtrent Corona. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Coronavragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De vereniging is verantwoordelijk voor het inrichting en het borgen van een veilige omgeving. De leden en bezoekers van onze club zijn medeverantwoordelijk en moeten zich er van bewust zijn dat als de richtlijnen niet gevolgd worden, dat dit consequenties heeft voor de vereniging en dus voor alle leden die zich er wel aan houden. 

  • Iedereen van 27 jaar en ouder mag momenteel met max. 2 personen tegelijk met een afstand van 1,5 meter tot elkaar sporten. Per dinsdag 16 maart a.s. zal dit worden aangepast naar max. 4 personen tegelijk, met een afstand van 1,5 meter tot elkaar. 

  • Voor iedereen tot 27 jaar geldt dat er alleen getraind zal worden en er daarnaast alleen onderlinge wedstrijden gespeeld mogen worden, binnen de teams van V.V. Stolwijk onderling. (bijvoorbeeld JO12-1 tegen JO12-2 of JO16-1 tegen JO17-1 en momenteel ook bijv. een deel selectie (< 27 jaar) tegen de JO19)

  • Naast de kantine blijven ook de kleedkamers en de douches gesloten. Dit geldt tijdens alle activiteiten, dus ook tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden.

Per 4 maart jl. geldt wederoom een aangepast trainingsschema wat hier te downloaden is.

We wijzen een ieder er nogmaals op, dat zodra het Sportcomplex van de V.V. Stolwijk betreden wordt, u ervoor kiest de genoemde maatregelen en regelgeving op te volgen. Zodra er een update van de maatregelen plaatsvindt, leest u dat via onze nieuwsbrief, op de website en via onze social media kanalen. 


Het bestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input