CORONA PROTOCOL VV Stolwijk

Per 13 november gelden vanuit de Rijksoverheid de volgende regels voor sportaccommodaties:
Waar mogelijk gaan de wedstrijden door binnen de gestelde regels, zie besluit KNVB (https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/65574/besluit-knvb-over-het-amateurvoetbal-tot-aan-de)

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen.
  • Het Coronatoegangsbewijs (CTB) / QR-code is voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht. Dit geldt dus ook voor kantine, terras, kleedkamer en andere binnenvoorzieningen.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers zijn open, er kan gedoucht worden.
  • De kantine is alleen in het weekend open tot 16:00 uur voor spelers en staf en personen die beroeps- of bedrijfsmatig aanwezig zijn. Een consumptie nuttigen kan alleen op een vaste zitplaats. (placeerbaar)
  • Voor het bezoeken van het toilet of het afhalen van consumpties geldt geen verplichting tot een CTB, maar wel een mondkapje.
  • Personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten hebben gewoon toegang. Dit betekent ook dat zowel betaalde personen als vrijwilligers geen CTB / QR-code hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor onze club beoefenen.
  • Heb je Corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak
  • Voor ouders en begeleiders die spelers naar en van uit-wedstrijden rijden en met verschillende huishoudens in dezelfde auto zitten, geldt dat zij onderling afstemming vinden over het dragen van een mondkapje.Zij zijn tevens welkom op ons sportcomplex.

De uitgebreide toelichting kun je ook vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je één van de bestuursleden altijd bellen of aanspreken. Gelukkig kunnen we met zijn allen nog wel gewoon blijven sporten! Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we samen door deze periode heen komen.

Hopelijk tot snel op ons mooie sportcomplex!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief