CORONA PROTOCOL VV Stolwijk

En weer aanpassingen in het Stappenplein zodat we nog weer meer mogen zo het laatste weekend dat er wedstrijden bij de jeugd gespeeld van worden.Voor VV Stolwijk en haar vrijwilligers is het een uitdaging om alle regels 100% te handhaven zonder de medewerking van onze bezoekers. We vragen een ieder daarom om zijn/haar gezond verstand te gebruiken en kennis te nemen van de huidige regelgeving omtrent Corona. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Coronavragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vereniging is verantwoordelijk voor het inrichting en het borgen van een veilige omgeving. De leden en bezoekers van onze club zijn medeverantwoordelijk en moeten zich er van bewust zijn dat als de richtlijnen niet gevolgd worden, dat dit consequenties heeft voor de vereniging en dus voor alle leden die zich er wel aan houden.

• Per zaterdag 26 juni mogen alle teams weer wedstrijden spelen tegen teams van andere clubs.

• Toeschouwers zijn bij de wedstrijden met de inachtneming van de 1,5 meter afstand van harte welkom.

• De kleedkamers en douches zijn weer geopend, hier dienen nog steeds wel de regels zoals het aanhouden van de 1,5 meter afstand voor een ieder van 13 jaar en ouder, nageleefd te worden.

• De teams die momenteel nog trainen kunnen dit op een normale wijze doen.

• Het terras voor de kantine is weer. Dit zal op de zaterdagen zijn tot uiterlijk 19:00 uur en op de donderdagavond, wanneer gemeld wordt dat men geopend is, vanaf 19:00 uur. Op de genoemde eindtijden moet het terras dicht en dus echt helemaal leeg zijn. Er mogen hier maximaal 50 personen plaatsnemen. Een ieder heeft verplicht een vaste zitplaats aan een tafel met maximaal 4 personen. In de hal van kantine, die ook weer open gaat, ligt een registratieformulier waarop een ieder verplicht zijn/haar gegevens in te vullen. De tafels staan op 1,5 meter van elkaar, laat het meubilair ook staan zoals opgesteld. Ook nog even een reminder; het meenemen van eigen geluidsdragers is niet toegestaan!

• Zoals hierboven vermeld; de kantine is ook weer open. Hier mogen maximaal 20 personen plaatsnemen op de aangegeven plaatsen. Ook hiervoor geldt dat je je moet registreren op de daarvoor bedoelde lijst in de hal van de kantine.

• We doen een zeer dringend beroep op ieders medewerking zodat we niet na 1 dag hoeven te stoppen met de verruiming van deze maatregelen. Gebruik je gezonde verstand en neem kennis van de huidige regelgeving bij de V.V. Stolwijk. Samen gaan we er weer wat moois van maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief