CORONA PROTOCOL VV Stolwijk

Er mag gelukkig steeds meer en er worden steeds meer aanpassingen in het stappenplan gezet. Voor VV Stolwijk en haar vrijwilligers is het een uitdaging om alle regels 100% te handhaven zonder de medewerking van onze bezoekers. We vragen een ieder daarom om zijn/haar gezond verstand te gebruiken en kennis te nemen van de huidige regelgeving omtrent Corona. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Coronavragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Per zaterdag 26 juni mogen alle teams weer wedstrijden spelen tegen teams van andere clubs.

• Toeschouwers zijn bij de wedstrijden met de inachtneming van de 1,5 meter afstand van harte welkom.

• De kleedkamers en douches zijn weer geopend, hier dienen nog steeds wel de regels zoals het aanhouden van de 1,5 meter afstand voor een ieder van 13 jaar en ouder, nageleefd te worden.

• Alle teams die weer gaan trainen, kunnen dit op een normale wijze doen.

• Het terras voor de kantine en de kantine zelf zijn weer geopend. Een ieder heeft verplicht een vaste zitplaats en de 1,5 meter wordt gehandhaafd. In de hal van kantine ligt een registratieformulier waarop een ieder verplicht zijn/haar gegevens in te vullen. Het meubilair zowel binnen als buiten staat op 1,5 meter van elkaar, laat zo staan als opgesteld. Ook nog even een reminder; het meenemen van eigen geluidsdragers is niet toegestaan!

We doen een zeer dringend beroep op ieders medewerking zodat we niet na 1 dag hoeven te stoppen met de verruiming van deze maatregelen. Gebruik je gezonde verstand en neem kennis van de huidige regelgeving bij de V.V. Stolwijk. Samen gaan we er weer wat moois van maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief