CORONA PROTOCOL VV Stolwijk

Na de toespraak van onze Minister President maandag 14 jl. zijn de regels weer aangepast. Voor VV Stolwijk en haar vrijwilligers is het een uitdaging om alle regels 100% te handhaven zonder de medewerking van onze bezoekers. We vragen een ieder daarom om zijn/haar gezond verstand te gebruiken en kennis te nemen van de huidige regelgeving omtrent Corona. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Coronavragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De vereniging is verantwoordelijk voor het inrichting en het borgen van een veilige omgeving. De leden en bezoekers van onze club zijn medeverantwoordelijk en moeten zich er van bewust zijn dat als de richtlijnen niet gevolgd worden, dat dit consequenties heeft voor de vereniging en dus voor alle leden die zich er wel aan houden. 

  • Voor alle senioren teams geldt dat er dit kalenderjaar geen wedstrijden en trainingen meer zullen zijn. 

  • Voor alle jeugdteams (dit geldt ook voor alle spelers/speelsters van de O19 teams volgens protocol NOC*NSF) geldt dat er alleen getraind zal worden. Competitie- beker- en oefenwedstrijden komen voor dit kalenderjaar te vervallen. Wel mag er onderling een wedstrijd gespeeld worden, binnen de teams van V.V. Stolwijk onderling. (bijvoorbeeld JO12-1 tegen JO12-2 of JO16-1 tegen JO17-1)

  • Naast de kantine blijven voorlopig ook de kleedkamers en de douches gesloten. Wanneer er weer wijzigingen doorgevoerd worden, houden we jullie hier via een nieuwsbrief van op de hoogte!

Tevens wijzen we een ieder erop, dat zodra het Sportcomplex van de V.V. Stolwijk betreden wordt, u ervoor kiest de genoemde maatregelen en regelgeving op te volgen. Zodra er een update van de maatregelen plaatsvindt, leest u dat via onze nieuwsbrief, op de website en via onze social media kanalen. 


Het bestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input