Activiteitencommissie

Het activiteitenteam organiseert regelmatig activiteiten voor de jeugd zoals het Hamburgertoernooi of het Ouder-kind toernooi. Dus check regelmatig deze pagina, hier worden de nieuwe activiteiten aangekondigd! Vragen? Stuur even een mailtje naar het activiteitenteam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sabrina Lorsé        06-22627742
Angela Pols  

 


 

Hamburgertoernooi

Wat een opkomst, ruim 65 kinderen hadden zich aangemeld, dit jaar helaas wat minder meiden, maar dat mocht de pret niet drukken. 8 teams spelen het toernooi, een kruisfinale met spannende penalty’s en als laatste de finale met als uitkomst.... Vitesse de winnaar van het Hamburgertoernooi 2016!! Voetballen, hamburgertje en wat drinken, wat een gezelligheid!! Bedankt voor jullie komst!

Het activiteitenteam,
Mariska, Mirelle, Annelies, Danielle, Joyce en Margriet.

 


 

Ouder-kind toernooi

Woensdag 31 augustus was het weer zover! Het jaarlijks terugkerende ouder-kind toernooi. Ook dit jaar waren de ouders weer vrolijk uitgedost in leuke, aparte en lachwekkende kleding, wat wij erg leuk vinden! De kids hebben hun uiterste best gedaan om de ouders helemaal zoek te spelen, ja ouders… dan is zo’n voetbalveld ineens wel erg groot hè!! Wij vonden het een zeer geslaagde avond!

Bedankt voor de gezelligheid!

Het activiteitenteam,
Mariska, Mirelle, Annelies, Danielle, Joyce en Margriet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input