Eigen gegevens instellen in de Voetbal.nl app
Op dinsdag 11 februari is er door de KNVB een nieuwe versie van de Voetbal.nl app beschikbaar gesteld. Met deze nieuwe versie wordt het voor ouders allemaal een stuk gemakkelijker. Ouders kunnen nu namelijk heel eenvoudig gegevens van kinderen in de app terugvinden. 
 
Het is noodzakelijk dat het e-mailadres van ouders op een juiste wijze bij de club geregistreerd staat. Is dit niet het geval, dan kunnen ouders de app niet optimaal kunnen gebruiken. En om deze ouders goed te kunnen helpen. Het is dus zeer belangrijk dat de juiste emailadressen van ouders en/of de kinderen bij ons bekend zijn! Je kan dit zelf aanpassen in de genoemde voetbal.nl app, wil je weten hoe, volg dan de instructies op de pagina die via deze link is te openen en scroll door naar het onderdeel “Mijn gegevens”. 
 
Veel ouders gebruiken de app om te kunnen zien waar, hoe laat en tegen wie hun kinderen moeten spelen. Op basis van het wedstrijdprogramma delen ouders tenslotte toch een beetje de zaterdag in. Om deze app optimaal te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk dat het mailadres van ouders op een juiste wijze geregistreerd. De app herkent op basis van het e-mailadres wie er is ingelogd én in het geval van ouders dus ook wie de kinderen zijn. Zodoende kunnen de ouders het wedstrijdprogramma van alle kinderen in één overzicht in de app bekijken. Is de ouder zelf geen lid van de club? Dan kan men in de app inloggen als toeschouwer/ouder en ziet men het kind(eren) in de app. Is de ouder wel lid, dan wordt zowel het eigen programma (van de ouder) als het programma van het kind(eren) getoond. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input