UPDATE 6: Trainingsschema's doorstart jeugd

UPDATE 4/5: Let op; er zal niet op veld 2 maar op "veld 3" getraind worden, waar veld 2 aangegeven was. E.e.a. is aangepast in de schema's en in de foto hieronder.

Zoals gisteren reeds aangegeven in de 5e Update rondom de maatregelen m.b.t. het coronavirus, wat ook de VV Stolwijk in de greep houdt, kunnen we vanavond de schema's bekend maken m.b.t. de doorstart van de trainingen van de jeugd. Deze zullen starten op woensdag 6 mei en donderdag 7 mei alleen voor de bovenbouw (dus 13 t/m 18 jaar). Vanaf maandag 11 mei zullen alle jeugdteams zoals aangegeven in het blokschema starten met de trainingen. 

De schema's zijn verwerkt in de volgende PDF bestanden:

Blokschema 6+7 mei (alleen junioren) - 1 pagina 
Blokschema vanaf 11 mei - 2 pagina's

Let op! Tussen de trainingen in zitten 15 minuten om de doorstroom op de velden rustig te laten verlopen en vermenging van leeftijdsgroepen te voorkomen. Als er dus na jouw training op hetzelfde veld nog een training is, stopt je training een kwartier eerder dan normaal, om dit op rustige wijze mogelijk te maken. Zit je in de laatste training op het betreffende veld, zul je in het schema zien dat je training dan gewoon de normale tijdsduur heeft. Enkele trainingstijden zijn groen gekleurd, deze groepen trainen op een heel veld i.p.v. op een half veld. Alle spelers en trainers komen in trainingskleding naar het complex toe, kleedkamers en kantine zijn gesloten!

Om deze trainingen te kunnen houden, hebben zowel trainers, spelers als ouders zich aan de richtlijnen van de VV Stolwijk te houden. Het afstand bewaren, het opvolgen van regels en adviezen door de aanwezige aanspreekpunten op het terrein (herkenbaar aan de gele hesjes), en het naleven van de regels die op de diverse grote borden en doeken op het complex aanwezig zullen zijn. Belangrijk om even apart te vermelden is dat de INGANG zal zijn het hek welke aansluit op het parkeerterrein, hier worden kinderen afgezet of hier melden kinderen zich bij trainer/aanspreekpunt. De UITGANG is de officiele ingang van het complex, tussen de bestuurskamer en de kantine in, waar ook het kassahokje zit. Hier vertrekken de kinderen door richting de fietsen of richting de ouders. Er is een looproute d.m.v. pijlen aangegeven op het terrein, naar de diverse velden en naar de uitgang. Ouders zijn niet toegestaan het complex te betreden en dienen ook tijdens het wachten de 1,5 meter afstand aan te houden. 

De geldende regelgeving vanuit de VV Stolwijk hebben we in een document samengevat. Ook plaatsen we hier de protocollen geldend en opgesteld vanuit het NOC*NSF.

Protocol NOC*NSF voor spelers
Protocol NOC*NSF voor ouders
Regelgeving VV Stolwijk

Plattegrond VV Stolwijk hervatten trainingen

 We hopen dat een ieder weer zin heeft om, ondanks de vele regels en richtlijnen, weer lekker aan de slag te gaan. Tot wanneer de trainingen doorlopen, wordt gecommuniceerd zodra dat bekend is. Mochten er nog vragen zijn, kunnen deze uiteraard altijd gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zullen deze dan z.s.m. beantwoorden. Of stel de vraag aan de betreffende trainer in de whatsapp groepen van het team, zij staan dagelijks in contact met de mensen van de jeugdcommissie. 

Voor diegenen die geen lid zijn en toch mee willen komen trainen, kom niet onaangekondigd naar het voetbalveld! Meld je vooraf even aan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen om e.e.a. af te stemmen. 

Een ieder weer veel plezier, houdt afstand en zorg goed voor elkaar!

 
Jeugdcommissie, techniche commissie en bestuur VV Stolwijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input