UPDATE 7: Aangepaste trainingsschema's incl. senioren

Ook de senioren gaan weer starten met trainen, dus hebben we het huidige Traininsschema voorzien van een update. Houdt de aangegeven tijden a.u.b. goed aan, tussen elke trainng op hetzelfde veld zit 15 minuten om het vertrekken en arriveren van spelers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Trainingsschema en veldindeling per zaterdag 16 mei 2020 

Daarnaast willen we er nogmaals de nadruk op leggen dat alle regels in de onderstaande documenten nageleefd dienen te worden! Houdt 1,5 meter afstand, als je 13 jaar of ouder bent. Dit geldt niet alleen op het trainingsveld zelf, maar zeker ook daarnaast! Volg verder de aanwijzingen van de corona begeleiders (in geel of oranje hesje) van de voetbal op, als zij je aanspreken. Er wordt regelmatig gecontroleerd, het zou jammer zijn als je niet alleen zelf een behoorlijke boete krijgt, maar daarnaast ook nog de vereniging met een grote boete en maatregelen benadeelt, welke ervoor kunnen zorgen dat alle trainingen/activiteiten tot minimaal 1 september gestopt moeten worden. We gaan ervanuit dat we allemaal voorlopig nog lekker willen blijven trainen met elkaar, zeker met al het lekkere weer wat er aan zit te komen. De geldende regelgeving vanuit de VV Stolwijk hebben we in een document samengevat. Ook plaatsen we hier de protocollen geldend en opgesteld vanuit het NOC*NSF.

Regelgeving VV Stolwijk
Protocol NOC*NSF voor spelers
Protocol NOC*NSF voor ouders

Belangrijk om even apart te vermelden is dat de INGANG zal zijn het hek welke aansluit op het parkeerterrein, hier worden kinderen afgezet of hier melden kinderen zich bij trainer/aanspreekpunt. De UITGANG is de officiele ingang van het complex, tussen de bestuurskamer en de kantine in, waar ook het kassahokje zit. Hier vertrekken de kinderen door richting de fietsen of richting de ouders. Er is een looproute d.m.v. pijlen aangegeven op het terrein, naar de diverse velden en naar de uitgang, zie hieronder ook het kaartje voor de veldindeling en de in- en uitgang. Ouders zijn niet toegestaan het complex te betreden en dienen ook tijdens het wachten de 1,5 meter afstand aan te houden. 

 Plattegrond VV Stolwijk hervatten trainingen

We wensen een ieder weer heel veel trainingsplezier toe! Tot wanneer de trainingen doorlopen, wordt gecommuniceerd zodra dat bekend is. Mochten er nog vragen zijn, kunnen deze uiteraard altijd gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zullen deze dan z.s.m. beantwoorden. Of stel de vraag aan de betreffende trainer in de whatsapp groepen van het team, zij staan dagelijks in contact met de mensen van de jeugdcommissie.

Jeugdcommissie, technische commissie en bestuur VV Stolwijk

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input