Update corona maatregelen per 14-10
Na de persconferentie van het Kabinet, waarin ook de maatregelen rond de amateursporten verscherpt zijn, hierbij de regelgeving zoals deze per vandaag, woensdag 14 oktober, om 22:00 voorlopig voor een 4-tal weken zullen gelden:

Voor de O19-teams en alle senioren teams geldt dat er voor de komende 4 weken geen trainingen en geen wedstrijden zullen zijn.

Voor alle jeugdteams t/m de O17 teams geldt dat er alleen getraind zal worden. Competitie- beker- en oefenwedstrijden komen voor de komende periode te vervallen. Wel mag er onderling een wedstrijd gespeeld worden, binnen de teams van V.V. Stolwijk onderling. (bijvoorbeeld JO12-1 tegen JO12-2 of JO16-1 tegen JO17-1)

Naast de kantine blijven voorlopig ook de kleedkamers en de douches gesloten. Wanneer er weer wijzigingen doorgevoerd worden, houden we jullie hier via een nieuwsbrief van op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief