Aanpassing coronamaatregelen per 05-06-2021
Het gaat de goede kant op met de coronamaatregelen in Nederland. De vele vaccinaties doen gelukkig hun werk waardoor het aantal besmettingen nog steeds dagelijks afneemt. Ook bij de V.V. Stolwijk daarom weer de nodige veranderingen, want we mogen weer een stukje meer!

• Per zaterdag 5 juni a.s. mogen jeugdteams weer wedstrijden spelen tegen andere clubs. Meer hierover verderop in de nieuwsbrief. Toeschouwers zijn zowel bij deze wedstrijden evenals bij trainingen niet toegestaan!

• De kleedkamers en douches gaan per a.s. zaterdag, 5 juni, weer open. Hier dienen nog steeds wel de regels, zoals het aanhouden van de 1,5 meter afstand voor een ieder van 13 jaar en ouder, nageleefd te worden.

• Iedereen mag weer op de normale manier trainen, dus ook alle seniorenteams. Hiervan zal zeker gebruikt gemaakt worden de komende weken. Daarom is het trainingsschema per maandag 7 juni a.s. weer aangepast naar het originele schema zoals dat begin aan het begin van het seizoen was. Dit schema vind je hier: Trainingsschema per 07-06-21. Let op; Veld 3 wordt per a.s. maandag gesloten i.v.m. renovatie van de toplaag. Daarom is Veld 2 toegevoegd aan het schema en trainen enkele teams op dat veld.

• Het terras voor de kantine gaat per a.s. zaterdag 5 juni weer open. Dit zal op de zaterdagen zijn tot uiterlijk 19:00 uur en op de donderdagavond van 19:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur. Op de genoemde eindtijden moet het terras dicht en dus echt helemaal leeg zijn. Er mogen hier maximaal 50 personen plaatsnemen. Een ieder heeft verplicht een vaste zitplaats aan een tafel met maximaal 4 personen. In de hal van kantine, die ook weer open gaat, ligt een registratieformulier waarop een ieder verplicht zijn/haar gegevens in te vullen. De tafels staan op 1,5 meter van elkaar, laat het meubilair staan zoals opgesteld. Ook nog even een reminder; het meenemen van eigen geluidsdragers is niet toegestaan!

• Zoals hierboven vermeld; de kantine gaat ook weer open. Hier mogen maximaal 20 personen plaatsnemen op de aangegeven plaatsen. Ook hiervoor geldt dat je je moet registreren op de daarvoor bedoelde lijst in de hal van de kantine.

• We doen een zeer dringend beroep op ieders medewerking zodat we niet na 1 dag hoeven te stoppen met de verruiming van deze maatregelen. Gebruik je gezonde verstand en neem kennis van de huidige regelgeving bij de V.V. Stolwijk. Samen gaan we er weer wat moois van maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief