Nieuws

Wegens omstandigheden is de wedstrijd van ons 1e team uitgesteld. De wedstrijd, uit bij SPV '81, zal nu op zaterdag 16 november worden gespeeld. 
 


De laatste tijd komt het steeds meer voor dat een team zijn of haar eigen geluidsdrager/speaker heeft, waarbij in de kleedkamer, het veld en de rest van ons complex muziek ten gehore wordt gebracht. Dit gebeurt zowel doordeweeks als in het weekend.

Het gebruik van de geluidsdragers/speakers is niet het grootste probleem. Echter het volume wordt regelmatig opgeschroefd tot een ontoelaatbare grens. Het komt regelmatig voor dat er klachten zijn van andere leden die even rustig bij willen praten met elkaar na de wedstrijd en/of dat wij klachten krijgen van omwonenden over het volume dat uit deze boxen komt. Daarnaast zijn er vorig jaar opmerkingen gekomen vanuit de KNVB over het ten gehore brengen van de muziek tijdens wedstrijden van het 1e elftal.

We hebben als bestuur getracht om hierover in contact te treden met diverse betrokkenen maar helaas komen we op deze manier niet tot een passende oplossing. We hebben daarom besloten dat het gebruik van geluidsdragers op het buitenterrein en in de kantine van ons complex met ingang van heden verboden is.

Het gebruik van geluidsdragers in de kleedkamers is nog wel toegestaan mits het volume op een acceptabel niveau voor iedereen is. Indien we moeten constateren dat dit ook niet het geval is dan zullen we helaas ook dit moeten verbieden. We willen iedereen vragen om hier zorgvuldig mee om te gaan.

Constateren we desondanks dat geluidsdragers toch nog gebruikt worden buiten de kleedkamers, zullen wij genoodzaakt zijn de speakers (en daarmee dus ook de eigenaar) direct van ons terrein te verwijderen.

Bestuur V.V. Stolwijk

Vacature Stolwijk

We zijn op zoek naar gezellige en enthousiaste barmedewerkers, die op structurele basis kantinedienst willen draaien op de zaterdagmiddag gedurende het voetbalseizoen september – juni.

De diensten duren van 13:00 – 17:00 uur op de zaterdagen dat het 1e elftal thuis speelt en de andere zaterdagen van 13:00 - 18:00 uur.

Ben je enkele zaterdagmiddagen beschikbaar, ben je 18 jaar of ouder (dit i.v.m. het schenken van alcohol) en lijkt het je leuk om af en toe eens achter de bar te staan, meld je dan nu aan!

Mail naar Lonneke Lakerveld (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel haar even op 06-29069211 of stuur op dit nummer een WhatsApp bericht.

Op 11 oktober 2019 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden over het seizoen 2018-2019. De uitnodigingen hiervoor zijn reeds per mail verstuurd. Hieronder vind je de agenda van de avond.

Seizoen                       :           2018/2019
Aanvang                      :           20:30 uur

1. Opening

2. Notulen Algemene Ledenvergadering seizoen 2017/2018

3. Ingekomen stukken en mededelingen

4. Jaarverslag van de penningmeester

5. Benoeming van de kascommissie

6. Jaarverslag van de secretaris

7. Intensivering sportaccommodatie V.V. Stolwijk
Financiële afwikkeling verbouwing

8. Bestuursverkiezing
Aftredend en herkiesbaar
- Koos Burger
- Ronald Kraijenbrink
- Stefan van Kuijeren

Het bestuur stelt tevens voor ter uitbreiding van het bestuur op te nemen als bestuurslid:
- Mirelle Kool

Tegenkandidaten kunnen worden gesteld door inlevering van een schriftelijke opgave met de gewenste kandidaat, ondertekend door tenminste drie leden tot uiterlijk 7 oktober 2019, in te leveren bij het secretariaat, Postbus 5, 2820 AA  STOLWIJK.

9. Overige zaken

10. Rondvraag

Stolwijk Bergambacht

A.s. zaterdag 21 september staat de start van de competitie op het programma!
Zowel bij de jeugd en senioren op zaterdag als ook bij de senioren, zowel de heren als de dames, op de zondag!

Stolwijk 1 en 2 gaan voor het eerst hun competitiewedstrijden op de zaterdag voetballen en er staat bij het 1e direct een echte derby op het programma: Stolwijk - Bergambacht! De aftrap voor deze wedstrijd, die onder leiding staat van scheidsrechter J.J. van Dam, vindt plaats om 15:30 uur. 

Direct na de wedstrijd zal er een feestje gevierd worden in de kantine op de muziek van DJ Frans en een optreden van zanger Richard Lagendijk. Uiteraard is een ieder hier van harte welkom!

 

Stolwijk CT

VV Stolwijk is voor het seizoen 2019-2020 weer een samenwerking aangegaan met voetbalschool De Complete Techniek voor de jeugteams.

De Complete Techniek zal trainers ondersteunen en oefenstof verzorgen voor de trainers in de jeugd. Daarnaast zullen ze ook training & coaching geven aan bepaalde teams.VV Stolwijk is blij dat het weer gebruik kan maken van de expertise van de De Complete Techniek!

Opening F2

De opening van de 2e fase van de Nieuwbouw heeft a.s. vrijdag 6 september plaats.
De festiviteiten vangen aan om 19:00 uur met een tweetal 7x7 wedstrijden. Om 20:15 uur zal de officiële opening plaats hebben, waarna om 20:30 uur DJ Frans en zanger Riny Valentine het feest zullen laten losbarsten!

Vacature Stolwijk


Voetbalvereniging V.V. Stolwijk is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor ons dames elftal, welke aankomend seizoen uitkomt in de 4e klasse op zondag. Ben jij of ken jij een iemand die de ambitie heeft om het niveau van dit team te verhogen en te werken met een enthousiaste groep dames, reageer dan snel op deze vacature.


Voor deze functie zoeken wij een train(st)er die voldoet aan de volgende competenties:

  • Is sociaal en communicatief vaardig;
  • Is ambitieus en enthousiast;
  • Is een echt verbinder en team man/vrouw;
  • Draagt de normen en waarden van de vereniging uit;
  • Moet passie hebben voor het damesvoetbal;
  • Aandacht hebben voor ontwikkeling en inpassen van jeugdige spelers;
  • Bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep;


Het takenpakket bestaat uit:

  • De trainingen verzorgen op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur;
  • Per seizoen 2020/2021 ook het coachen van de wedstrijden van het dames elftal. Dit jaar worde de thuiswedstrijden op zondag gespeeld, voor volgend seizoen staat een overstap naar de zaterdag op de planning;
  • Communiceren en samenwerken met coach en elftalbegeleiding, trainer/coach hoogste meisjes junioren elftal.


De train(st)er krijgt een groep dames welke een mengeling is van dames die overkomen uit de junioren en een groep dames die al heel wat jaren ervaring heeft op het spelen op senioren niveau. Er wordt verwacht dat hij/zij rekening houdt met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub. Wij bieden een jonge, enthousiaste spelersgroep en prima werkomstandigheden op een mooi sportcomplex.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Koos Burger, bestuurslid technische zaken, bereikbaar op 06-12854001. Sollicitaties kan je per mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie trainer dames.

Vanaf maandag 26 augustus start de Gemeente Krimpenerwaard met het vervolg van de werkzaamheden aan de Groenhove en het Kerspelpad. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van ons sportcomplex. Uitgebreide informatie over de gevolgen kun je hier vinden. Informatie over de omleidingsroute kun je hier vinden.
Vacature Stolwijk
V.V. Stolwijk is op zoek naar een coach/leid(st)er tijdens de wedstrijden voor onze JO19-1, welke aankomend seizoen uitkomt in de 3e klasse. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar en leuke en gedreven jongensgroep bij een gezellige dorpse vereniging, reageer dan snel op deze vacature.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input