Nieuws

V.V. Stolwijk heeft overeenstemming bereikt met Frans van den Blink om voor komend seizoen de functie van hoofdtrainer te vervullen voor haar selectie.

Frans is 47 en heeft onlangs zijn TC 2 (UEFA B) diploma behaald. Dit wordt zijn 1e klus als hoofdtrainer, maar hij heeft al bij diverse clubs ervaring als assistent- en jeugdtrainer opgedaan. Zo is Frans momenteel assistent en 2e trainer bij RVC ’33. Daarvoor is hij al jeugd- en assistent trainer geweest bij o.a. CVC Reeuwijk, Leonidas en Excelsior Maassluis.

Tentenkamp 2024


De data van de 41e editie van Tentenkamp in 2024 zijn bekend! Dit jaar wordt dit georganiseerd op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni. 

Meer informatie zal op termijn volgen via de Tentenkampcommissie. Hou de website maar ook de social media kanalen van de voetbal hiervoor in de gaten!

 

De Tentenkampcommissie

Er zijn weer een aantal gevonden voorwerpen, ditmaal zijn het allemaal handschoenen!
Ben je deze kwijt? Kijk dan even in de kantine aan de kapstok, of loop even binnen bij de bestuurskamer!

WhatsApp Image 2024 02 05 at 10.54.33

V.V. Stolwijk en hoofdtrainer Marco Lange hebben in goed overleg met elkaar besloten om de huidige verbintenis na het lopende seizoen niet meer te verlengen. Lange is bezig aan zijn 2e seizoen bij de club uit Stolwijk, waar men, na de degradatie naar de 5e klasse afgelopen jaar, nu meedoet om de plekken die promotie kunnen opleveren.

Op vrijdag 29 september 2023 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden over het seizoen 2022-2023. De uitnodigingen hiervoor zijn reeds per mail verstuurd. Hieronder vind je de agenda van de avond.

Seizoen : 2022/2023
Datum : 29 september 2023
Aanvang : 20:30 uur


Agenda

1. Opening


2. Notulen Algemene Ledenvergadering seizoen 2021/2022


3. Ingekomen stukken en mededelingen


4. Jaarverslag van de penningmeester


5. Benoeming van de kascommissie


6. Jaarverslag van de secretaris


7. Bestuursverkiezing
Aftredend en niet herkiesbaar
- Floor Berends
- Jans Both
- Rene Luijten

Tegenkandidaten kunnen worden gesteld door inlevering van een schriftelijke opgave met de gewenste kandidaat, ondertekend door tenminste drie leden tot uiterlijk 17 oktober 2022, in te leveren bij het secretariaat, Postbus 5, 2820 AA STOLWIJK of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


8. Overige zaken
- Kledingplan per seizoen 2023/2024
- Realisatie nieuwe kleedkamer en verduurzaming van de vereniging
- Beleidsplan 2023-2028

9. Rondvraag

Beste leden, spelers, vrijwilligers, sponsoren, trainers en leiders.

De meeste vakanties zijn voorbij, de ballen zijn weer gekuist, de netten hangen weer, de velden staan er zoals altijd weer goed verzorgd bij en alle kleedkamers en de kantine zijn zo schoon dat ze er weer uitzien als nieuw. Kortom het voetbalseizoen 2023/24 begint en is goed voorbereid zoals je dat bent gewend bij de V.V. Stolwijk dankzij onze stille kracht, de vrijwilligers van de club! Na een feestelijk jubileumjaar 2022/2023, succesvol georganiseerd door de jubileumcommissie zal het nieuwe seizoen meer in het teken staan van spelplezier gecombineerd met prestige.

Aan de jonge selectie 1 en 2 en de vrouwen 1 de mooie taak zich maximaal in te zetten om in de bovenste regionen mee te draaien, dat zijn we samen met de trainers en leiders natuurlijk wel verplicht in de huidige klassen! Aan de rest van de teams de sportieve plicht om maximaal te presteren binnen je mogelijkheden! Het beleidsplan voor de jeugdteams welke het afgelopen jaar met veel zorg en een flink aantal stakeholders is opgesteld zal richting geven in een eenduidige begeleiding voor het indelen, coachen en begeleiden van jeugdteams.

We starten dit jaar met 5 herenteams, 1 damesteam, 15 jongens- en 5 meidenteams, ook starten we weer met 7x7 voetbal en walking voetbal, totaal met ruim 350 spelende leden! Gelukkig snappen veel mensen binnen de vereniging dat ook vrijwilligerswerk leuk en dankbaar werk is, dus de meeste teams zijn weer voorzien van leiders en trainers, de bar is weer redelijk bezet en ook zijn er een paar toppers die de vele wedstrijden willen fluiten, maar ….. Zoals iedereen weet maken vele handen ligt werk, dus doe je nu nog geen vrijwilligerswerk voor de vereniging geef je dan op om ons te helpen bij hand en spandiensten. Dit jaar zullen we de spelende en de niet spelende leden en ouders van de kinderen die nog niet hebben mogen ervaren hoe leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij de V.V. Stolwijk kan zijn persoonlijk benaderen of zij hand- en spandiensten willen verlenen. Snel opgeven is natuurlijk veel beter!

Naast de selectie met de nieuwe jubileum tenues en de senioren teams lopen dit seizoen ook alle jeugdteams er top bij in de nieuwe outfits, de sponsorcommissie heeft dit kledingplan met veel zorg samengesteld met als doel dat ieder team de komende jaren verzekerd is van een kledingsponsor in plaats van het ene team wel en het andere niet, ook het uitruilen van spelers binnen de teams en het organiseren van een regelmatig terugkerende kledingbeurs zorgen voor passende universele kleiding op de velden.

Behoudens het voetbal zijn er nog meer belangrijke items, waarvan er 1 belangrijke duurzaamheid is, in de zomerstop zijn de armaturen en de koelkasten in de kantine vervangen voor energiezuinigere exemplaren en in 2023/2024 zullen we ons verder verdiepen in de mogelijkheden om ook de V.V. Stolwijk nog beter te laten presteren op de verduurzaming van het complex.

Tot slot wensen wij van het bestuur iedereen veel sportief spelplezier voor komend seizoen, let op het zal nooit helemaal gaan zoals iemand individueel wenst, maar met zijn allen maken we er wat moois van!

Sportieve groet,
Het bestuur

Op vrijdag 1 september organiseren we van 18.00-20.00 uur een ouder (verzorger) - kind toernooi voor de spelers van de JO8/MO8 t/m de JO13/MO13.

Om het extra feestelijk te maken, zouden we het leuk vinden als jullie allemaal verkleed komen. Het ouder (verzorger) - kind duo dat het leukst verkleed komt, wint een prijs! Er zijn geen kosten aan het toernooi verbonden. Voor koffie/thee en limonade wordt gezorgd.

Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan voor 29 augustus op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naast je naam ook graag vermelden in welk team je komend seizoen gaat spelen.

We hopen jullie allemaal te zien bij het toernooi!

Groetjes Activiteitencommissie VV Stolwijk

Let op! Komend seizoen worden alle jeugdteams gesponsord. Het voetbaltenue (shirt-broek-sokken) wordt via de voetbal geregeld, dit hoeft u dus niet meer zelf aan te schaffen! Binnenkort volgt meer informatie vanuit de sponsorcommissie!

Elke jeugdspeler dient te beschikken over:

➢ Rood shirt
➢ Zwarte broek
➢ Zwarte kousen
➢ Scheenbeschermers (verplicht te dragen!)
➢ Voetbalschoenen

Het sponsortenue wordt alleen bij wedstrijden gedragen en is dus op trainingen niet toegestaan. Het team als geheel is verantwoordelijk voor de tassen met inhoud. Bij vermissing en vernieling zullen de kosten bij het team in rekening worden gebracht. Het wassen geschiedt door het team zelf gedaan te worden, hier dient men onderling afspraken over te maken.

Wedstrijden worden in principe altijd in het rood/zwarte tenue gespeeld. Alleen als bij thuiswedstrijden de tegenstander in een (gedeeltelijk) rood shirt speelt worden de reservetenues gebruikt.

WhatsApp Image 2023 07 17 at 20.45.04

We zijn trots te kunnen mededelen dat René van Sprang per ingang van komend seizoen de trainer/coach van Stolwijk 2 is. Gisteren is het contract ondertekend voor de periode van 1 seizoen. Wij feliciteren René met zijn aanstelling en wensen hem heel veel plezier en succes voor het nieuwe seizoen. 

Technische beleidsplan V.V. Stolwijk

Met een aantal trainers/coaches van V.V. Stolwijk, onder begeleiding van Voetbalopleidingscentrum.nl, is er een nieuw Technisch Voetbal Beleidsplan opgesteld.

Het technisch beleid van V.V. Stolwijk is gericht op het opleiden van eigen jeugdspelers voor het eerste mannen en dames elftal. Bij de Heren is onze doelstelling de 4e klasse. Bij de dames op de 3e klasse. Gezien de huidige ontwikkelingen in het voetballandschap moet in de toekomst blijken of dit een realistische doelstelling is.

De vereniging heeft twee grote doelstellingen geformuleerd voor de jeugdopleiding. Op volgorde van importantie:
1. Spelers zo lang mogelijk behouden voor de vereniging en afleveren aan de senioren.
2. Kwalitatief zo goed mogelijke spelers afleveren aan de heren en dames selectie. De selectie zal bestaan uit eigen jeugdspelers

Het motto bij de jeugdteams is met plezier ontwikkelen.

Het is van belang dat binnen de jeugdteams ruimte is voor één ieder om zich op voetbaltechnische gebied maximaal te kunnen ontwikkelen. Binnen de jeugdteams heerst een veilig (sport) klimaat waar fouten gemaakt mogen worden met als doel dat elk individu zich met veel zelfvertrouwen durft te presenteren op trainings-en wedstrijddagen.

Een van de conclusies is dat er te weinig communicatie is tussen jeugdtrainers en jeugdleiders/coaches onderling. Met deze reden gaat Johan Teeuwen komend seizoen als Jeugd coördinator starten met het ondersteunen van de leiders en trainers met onder zijn arm het Technisch Voetbal Beleidsplan. Voor onze leiders en trainers worden avonden georganiseerd. Elke avond, met uitzondering van de aftrapbijeenkomst, bestaat in principe uit een theoretisch, praktijk en evaluatie gedeelte.

Om het volledige plan ter uitvoering te brengen, heeft tijd nodig. Het eerste jaar, seizoen 2023-2024 moet daarom ook als overgangsjaar beschouwd moeten worden. Dit beleidsplan creëert duidelijkheid over de onderlinge rollen en verhoudingen, duidelijkheid over de visie van de club, duidelijkheid over de inrichting van teams, de wijze van trainen, de trainingsstof en de wijze van talentontwikkeling.

Het volledige plan zal begin seizoen online zijn voor onze leden.

Het Hoofdbestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input