Nieuws

Per aankomend seizoen is Rob van Wilgen de nieuwe trainer van de Dames van de V.V. Stolwijk, hij volgt hiermee Jose Hendrikse op.

Afgelopen week is het contract met Rob getekend in het bijzijn van Nadia Vonk namens het damesbestuur en Fabienne de Vries als afgevaardigde van de speelsters van Stolwijk. We wensen Rob en de dames heel veel succes toe voor het komende seizoen! 

Rob van Wilgen trainer Dames

 

De competitie indeling voor het aankomende seizoen voor het 1e team van Stolwijk is bekend! Met heel veel regioteams, een oud trainer die we tegen komen (Rob van Gardingen bij WDS) en 1 wat onbekendere tegenstander (Hazerswoudse Boys).


ASW, Ammerstolse SV, Bergambacht, Cabauw, Floreant, GSV, Gouderak, Hazerswoudse Boys, Moerkapelle, Moordrecht, SPV '81, Stolwijk, Haastrecht en WDS. Het wedstrijdprogramma wordt op 28 augustus bekend gemaakt.

En weer aanpassingen in het Stappenplein zodat we nog weer meer mogen zo het laatste weekend dat er wedstrijden bij de jeugd gespeeld van worden.

 • Per zaterdag 26 juni mogen alle teams weer wedstrijden spelen tegen teams van andere clubs.

 • Toeschouwers zijn bij de wedstrijden met de inachtneming van de 1,5 meter afstand van harte welkom.

 • De kleedkamers en douches zijn weer geopend, hier dienen nog steeds wel de regels zoals het aanhouden van de 1,5 meter afstand voor een ieder van 13 jaar en ouder, nageleefd te worden.

 • De teams die momenteel nog trainen kunnen dit op een normale wijze doen. 

 • Het terras voor de kantine is weer. Dit zal op de zaterdagen zijn tot uiterlijk 19:00 uur en op de donderdagavond, wanneer gemeld wordt dat men geopend is, vanaf 19:00 uur. Op de genoemde eindtijden moet het terras dicht en dus echt helemaal leeg zijn. Er mogen hier maximaal 50 personen plaatsnemen. Een ieder heeft verplicht een vaste zitplaats aan een tafel met maximaal 4 personen. In de hal van kantine, die ook weer open gaat, ligt een registratieformulier waarop een ieder verplicht zijn/haar gegevens in te vullen. De tafels staan op 1,5 meter van elkaar, laat het meubilair ook staan zoals opgesteld. Ook nog even een reminder; het meenemen van eigen geluidsdragers is niet toegestaan!

 • Zoals hierboven vermeld; de kantine is ook weer open. Hier mogen maximaal 20 personen plaatsnemen op de aangegeven plaatsen. Ook hiervoor geldt dat je je moet registreren op de daarvoor bedoelde lijst in de hal van de kantine.

 • We doen een zeer dringend beroep op ieders medewerking zodat we niet na 1 dag hoeven te stoppen met de verruiming van deze maatregelen. Gebruik je gezonde verstand en neem kennis van de huidige regelgeving bij de V.V. Stolwijk. Samen gaan we er weer wat moois van maken!

Alle teams mogen inmiddels weer "gewoon" gaan trainen, daarom voor de komende weken nog terug naar het originele trainingsschema, hoe we dit seizoen ook begonnen zijn. 

Trainingsschema per maandag 07-06-2021

Bericht van de Tentenkampcommissie:

Helaas gaat het Tentenkamp van V.V. Stolwijk ook dit jaar niet door.
We hopen snel weer van ons te kunnen laten horen!

Bekijk ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Zoals eerder aangegeven in de per mail verzonden uitnodiging van de Algemene Leden Vergadering, versturen we hierbij de link om morgen deel te kunnen nemen aan de ALV.

Link naar deelname ALV

De bijgevoegde link is niet zoals eerder aangekondigd van Youtube, maar via Google Meet. Hier hoef je geen app of programma voor te downloaden, via de link kom je direct in het juiste scherm terecht. Hier klik je op deelnemen aan vergadering, dan wordt je door een van de aanwezige bestuursleden toegevoegd aan de vergadering. 

Wij hopen een ieder morgenavond digitaal te begroeten om 20:30 uur. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Vacature Stolwijk


Voetbalvereniging V.V. Stolwijk is op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach voor ons dames elftal, welke uitkomt in de 4e klasse op zaterdag. Ben jij of ken jij een iemand die de ambitie heeft om het niveau van dit team te verhogen en te werken met een enthousiaste groep dames, reageer dan snel op deze vacature.

Voor deze functie zoeken wij een train(st)er die voldoet aan de volgende competenties:
 • Is sociaal en communicatief vaardig;
 • Is ambitieus en enthousiast;
 • Is een echt verbinder en team man/vrouw;
 • Heeft ervaring als train(st)er/coach in het damesvoetba
 • Draagt de normen en waarden van de vereniging uit;
 • Moet passie hebben voor het damesvoetbal;
 • Aandacht hebben voor ontwikkeling en inpassen van jeugdige spelers;
 • Bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep
 • Rekening houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub

Het takenpakket bestaat uit:
 • De trainingen verzorgen op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur;
 • Als coach aanwezig zijn bij de wedstrijden op zaterdag;
 • Communiceren en samenwerken met coach en elftalbegeleiding, trainer/coach hoogste meisjes junioren team.


Wat bieden wij:

 • Een enthousiaste, gedreven groep dames.
 • Mix van dames die sinds 1-2 jaar in de senioren spelen en dames die al heel wat ervaring hebben met het spelen op senioren niveau.
 • Prima werkomstandigheden op een mooi sportcomplex;
 • Een proeftraining met serieus geïnteresseerde kandidaten
 • Eventuele vergoeding bespreekbaar


Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Jasper Verdoold, bestuurslid technische zaken, bereikbaar op 06-30162614.
Sollicitaties kan je per mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie trainer dames.

De avondklok wordt per woensdag 31 maart a.s..verschoven naar 22:00 uur. Dat betekend dat het originele trainingsschema qua tijden weer ingaat bij de V.V. Stolwijk en wel per dinsdag 6 april. (direct na de Pasen) Hoe dat trainingsschema er ook alweer uitzag, daar helpen we je graag even mee door het hieronder te plaatsen! 

Trainingsschema per dinsdag 6 april

Let op dat de coronaregels wel gehandhaafd blijven! Tot 27 jaar mag er als team getraind worden o.l.v. trainer. Vanaf 27 jaar mag je met maximaal 4 personen gelijk met 1,5 meter afstand tot elkaar trainen. Naast het veld is het voor een ieder vanaf 13 jaar verplicht om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Iedere vrijwilliger bij V.V. Stolwijk die ooit training heeft gegeven zal de volgende situatie herkennen. Je komt op de vereniging en voordat je alle spullen verzameld hebt stuiteren de enthousiaste kinderen al om je heen. Jij bent hún trainer.

We spreken veel ouders langs de lijn aan om trainer te worden. Misschien zijn zij zonder ervaring, maar zetten zich wel met plezier en een ongelofelijke drive wekelijks in. Ieder jaar zoeken wij bij V.V. Stolwijk nieuwe trainers voor de jeugdteams. Het kost ongelofelijk veel tijd om naast je baan en gezin een voetbalteam te coachen. Laat staan wat voor energie en tijd het kost om elke week een training te bedenken, of het vermogen te hebben iedereen positief te kunnen coachen en in het gareel te houden.

Om onze vrijwillige trainers te ondersteunen bij hun taken en te helpen waar nodig, zijn we een aantal jaar geleden bij onze vereniging gestart met voetbalschool de Complete Techniek. Daarnaast hebben we ongeveer 2 jaar geleden een Technische Commissie opgezet. Één van de doelen van de Technische Commissie was om onze jeugdspelers beter te maken zonder het voetbalplezier uit het oog te verliezen. Daarvoor zijn trainers heel erg belangrijk. Een goede coaching en begeleiding van trainers door de Complete Techniek en Technische Commissie zijn daarin essentieel.

Afgelopen jaar is een enthousiaste groep vrijwilligers aan de slag gegaan met het vormgeven van de commissie. De talloze avonden met gesprekken over voetbal hebben veel mensen geënthousiasmeerd om iets op voetbalgebied te betekenen voor de vereniging. Er is op veel terreinen progressie gemaakt en met elkaar hebben we vele ideeën besproken om te kijken hoe we dingen kunnen verbeteren.

Toch hebben we met elkaar besloten om niet met de TC in zijn huidige vorm door te gaan. Verschil van inzicht, te ‘groots’ voor een kleine vereniging, betrokkenen die geen half werk willen leveren, maar soms door tijdgebrek niet in staat zijn meer te doen etc. Soms kom je tot de conclusie dat iets niet haalbaar is. Alle bereikte successen en andere positieve punten nemen we als vereniging mee in een andere opzet.

De voormalig TC-leden blijven net als voorheen in een andere rol betrokken bij de vereniging. Zij blijven hun kennis en enthousiasme samen met alle andere betrokkenen onveranderd inzetten. Ook met het doel onze trainers te ondersteunen en onze (jeugd)leden zich met plezier te laten ontwikkelen.

Wil jij ook iets bijdragen? Neem dan contact op met de jeugdcommissie!

Na de toespraak van het kabinet zojuist (ma. 8/3), zijn de regels weer iets aangepast. Per volgende week dinsdag, 16 maart, gelden er aanpassingen voor alle 27 plussers. Per deze week geldt er wederom een aangepast schema voor de jeugd, dit omdat ook de dames, selectie en zaterdag voor een groot deel bestaan uit spelers/speelsters jonger dan 27 jaar en ook zij de mogelijkheid moeten hebben om gewoon te kunnen trainen.

Het aangepaste schema is via deze link te downloaden en/of op te slaan: Trainingsschema Update 04-03-2021.

 • Iedereen van 27 jaar en ouder mag momenteel met max. 2 personen tegelijk met een afstand van 1,5 meter tot elkaar sporten. Per dinsdag 16 maart a.s. zal dit worden aangepast naar max. 4 personen tegelijk, met een afstand van 1,5 meter tot elkaar. 

 • Voor iedereen tot 27 jaar geldt dat er alleen getraind zal worden en er daarnaast alleen onderlinge wedstrijden gespeeld mogen worden, binnen de teams van V.V. Stolwijk onderling. (bijvoorbeeld JO12-1 tegen JO12-2 of JO16-1 tegen JO17-1 en momenteel ook bijv. een deel selectie (< 27 jaar) tegen de JO19)

 • Naast de kantine blijven ook de kleedkamers en de douches gesloten. Dit geldt tijdens alle activiteiten, dus ook tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden.


We wijzen een ieder er nogmaals op, dat zodra het Sportcomplex van de V.V. Stolwijk betreden wordt, u ervoor kiest de genoemde maatregelen en regelgeving op te volgen. Zodra er een update van de maatregelen plaatsvindt, leest u dat via onze nieuwsbrief, op de website en via onze social media kanalen. 


Het bestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input