Nieuws

Er zijn weer een aantal gevonden voorwerpen!
Ben je deze kwijt? Kijk dan even in de kantine aan de kapstok, of loop even binnen bij de bestuurskamer!

GevVoo2 GevVoo1

Vacature Stolwijk

Voetbalvereniging Stolwijk is voor het seizoen 2024/2025 op zoek naar een trainer voor zowel onze onder JO17-1 en onze JO19-1, beide uitkomend in de 1e/2e klasse. 

Wat zoeken wij als vereniging: 
Een trainer met initiatief en creativiteit die binnen de vastgestelde spelprincipes van VV Stolwijk in staat is zelfstandig, een ploeg positief te sturen en te begeleiden. Daarnaast kan en wil je met jouw visie en passie op een didactische wijze de spelers van het team helpen een stap te maken hun ontwikkeling. Wij bieden een passende vergoeding en een uitdagende functie in een veilige werkomgeving. Wij gaan ervan uit dat je openstaat voor samenwerking en de voetbalvisie zoals beschreven in ons technisch beleidsplan onderschrijft.

Kenmerken met betrekking tot de persoonlijke vaardigheden:
- Is in het bezit van VC 2 (Uefa C) of bereid dit te behalen;
- Heeft ervaring met het begeleiden van (jonge) spelers;
- Is duidelijk, direct en transparant in zijn communiceren naar het team;
- Heeft autoriteit en overwicht;
- Heeft oog en begrip voor de verenigingscultuur van VV Stolwijk;

Taken:
· Je verzorgt 2 keer per week de training
· Je coacht op wedstrijddagen
· Je werkt conform het beleidsplan
· Je bent aanwezig bij thema en jeugdkaderavonden
· Je legt verantwoording af aan Hoofd Jeugdopleiding


Heb je interesse of wil je informatie, neem dan contact op met: Jeugdcommissie V.V. Stolwijk 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Stolwijk

Voetbalvereniging V.V. Stolwijk is per komend seizoen op zoek naar een enthousiaste train(st)er/coach voor ons dames elftal, welke uitkomt in de 4e klasse op zaterdag. Ben jij of ken jij een iemand die de ambitie heeft om het niveau van dit team te verhogen en te werken met een enthousiaste groep dames, reageer dan snel op deze vacature.

Voor deze functie zoeken wij een train(st)er die voldoet aan de volgende competenties:
• Is sociaal en communicatief vaardig;
• Is ambitieus en enthousiast;
• Is een echte verbinder
• Heeft ervaring als train(st)er/coach in het damesvoetbal
• Een diploma is een pré, niet geëist
• Draagt de normen en waarden van de vereniging uit;
• Moet aandacht hebben voor ontwikkeling en inpassen van jeugdige spelers;
• Bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep
• Rekening houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub

Het takenpakket bestaat uit:
• De trainingen verzorgen op dinsdag- en donderdagavond (eventueel in combinatie met trainingen aan MO-20 ).
• Als coach aanwezig zijn bij de wedstrijden op zaterdag;
• Communiceren en samenwerken met coach en elftalbegeleiding van MO-20.


Wat bieden wij:
• Een enthousiaste groep dames.
• Mix van dames die overkomen vanuit de jeugd en dames die al heel wat ervaring hebben met het spelen op senioren niveau.
• Prima werkomstandigheden op een mooi sportcomplex;
• Een passende vergoeding
• Tevens staan we er voor open om te faciliteren in het behalen van trainersdiploma(‘s)

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Dennis Klos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heb je interesse dan graag een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. vacature trainer dames.

Vrienden van V.V. Stolwijk,

Graag willen we ons, vanuit de sponsorcommissie, even tot u richten. Wij zorgen samen met u voor de inkomsten van deze mooie vereniging. De inkomsten die voornamelijk bestaan uit contributie, baromzet en sponsorinkomsten.

Zoals u wellicht al heeft kunnen zien heeft de VVS dit jaar de jeugd voorzien van nieuwe tenues met daarop 4 sponsoren. Dit zijn: Zijderlaan Transport & Logistiek – De Vries en Verburg – United Legendz - Tigers on Tour. Het is goed om te zien dat er bedrijven zijn die ondersteunen in deze investering. De keuze voor deze stap bood vele voordelen voor V.V> Stolwijk als de leden. De belangrijkste voordelen zijn:

- De eigen bijdrage voor de leden is laag en er is geen onderscheid, iedereen betaald hetzelfde.
- Uitstraling is professioneel en gewaarborgd, iedereen loopt er netjes bij.

Maar we kunnen meer…

Waarom alleen de bedrijven vragen om ervoor te zorgen dat onze jeugd er netjes en professioneel bij loopt. Als sponsorcommissie hebben wij iets ludieks en vragen wij u, als Vriend van V.V. Stolwijk ook een bijdrage te leveren aan onze vereniging. Wij presenteren een “Vrienden van V.V. Stolwijk” zuil. Daarmee kunt u als individu of met een team of vriendengroep per jaar een bijdrage leveren als sponsor. Voor € 50,- koopt u een blokje waarop uw zelf tekst kunt zetten. Dit blokje (of meerdere blokjes) kunt u kopen aan de bar. U krijgt een stift waarmee u zelf de tekst kunt opschrijven.  (Op ieder blokje 1 letter mag ook) Hoe langer de tekst hoe beter voor de vereniging.  U zou de vereniging en uzelf daarmee enorm helpen.

Voor andere sponsormogelijkheden kunt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  mailen. Wij bieden een leuk pakket met verschillende mogelijkheden.
Bedankt voor uw aandacht en, loop even langs de Zuil van “Vrienden van V.V. Stolwijk”. Die is in de kantine te vinden.

De Sponsorcommissie

V.V. Stolwijk heeft overeenstemming bereikt met Frans van den Blink om voor komend seizoen de functie van hoofdtrainer te vervullen voor haar selectie.

Frans is 47 en heeft onlangs zijn TC 2 (UEFA B) diploma behaald. Dit wordt zijn 1e klus als hoofdtrainer, maar hij heeft al bij diverse clubs ervaring als assistent- en jeugdtrainer opgedaan. Zo is Frans momenteel assistent en 2e trainer bij RVC ’33. Daarvoor is hij al jeugd- en assistent trainer geweest bij o.a. CVC Reeuwijk, Leonidas en Excelsior Maassluis.

Tentenkamp 2024


De data van de 41e editie van Tentenkamp in 2024 zijn bekend! Dit jaar wordt dit georganiseerd op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni. 

Meer informatie zal op termijn volgen via de Tentenkampcommissie. Hou de website maar ook de social media kanalen van de voetbal hiervoor in de gaten!

 

De Tentenkampcommissie

Er zijn weer een aantal gevonden voorwerpen, ditmaal zijn het allemaal handschoenen!
Ben je deze kwijt? Kijk dan even in de kantine aan de kapstok, of loop even binnen bij de bestuurskamer!

WhatsApp Image 2024 02 05 at 10.54.33

V.V. Stolwijk en hoofdtrainer Marco Lange hebben in goed overleg met elkaar besloten om de huidige verbintenis na het lopende seizoen niet meer te verlengen. Lange is bezig aan zijn 2e seizoen bij de club uit Stolwijk, waar men, na de degradatie naar de 5e klasse afgelopen jaar, nu meedoet om de plekken die promotie kunnen opleveren.

Op vrijdag 29 september 2023 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden over het seizoen 2022-2023. De uitnodigingen hiervoor zijn reeds per mail verstuurd. Hieronder vind je de agenda van de avond.

Seizoen : 2022/2023
Datum : 29 september 2023
Aanvang : 20:30 uur


Agenda

1. Opening


2. Notulen Algemene Ledenvergadering seizoen 2021/2022


3. Ingekomen stukken en mededelingen


4. Jaarverslag van de penningmeester


5. Benoeming van de kascommissie


6. Jaarverslag van de secretaris


7. Bestuursverkiezing
Aftredend en niet herkiesbaar
- Floor Berends
- Jans Both
- Rene Luijten

Tegenkandidaten kunnen worden gesteld door inlevering van een schriftelijke opgave met de gewenste kandidaat, ondertekend door tenminste drie leden tot uiterlijk 17 oktober 2022, in te leveren bij het secretariaat, Postbus 5, 2820 AA STOLWIJK of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


8. Overige zaken
- Kledingplan per seizoen 2023/2024
- Realisatie nieuwe kleedkamer en verduurzaming van de vereniging
- Beleidsplan 2023-2028

9. Rondvraag

Beste leden, spelers, vrijwilligers, sponsoren, trainers en leiders.

De meeste vakanties zijn voorbij, de ballen zijn weer gekuist, de netten hangen weer, de velden staan er zoals altijd weer goed verzorgd bij en alle kleedkamers en de kantine zijn zo schoon dat ze er weer uitzien als nieuw. Kortom het voetbalseizoen 2023/24 begint en is goed voorbereid zoals je dat bent gewend bij de V.V. Stolwijk dankzij onze stille kracht, de vrijwilligers van de club! Na een feestelijk jubileumjaar 2022/2023, succesvol georganiseerd door de jubileumcommissie zal het nieuwe seizoen meer in het teken staan van spelplezier gecombineerd met prestige.

Aan de jonge selectie 1 en 2 en de vrouwen 1 de mooie taak zich maximaal in te zetten om in de bovenste regionen mee te draaien, dat zijn we samen met de trainers en leiders natuurlijk wel verplicht in de huidige klassen! Aan de rest van de teams de sportieve plicht om maximaal te presteren binnen je mogelijkheden! Het beleidsplan voor de jeugdteams welke het afgelopen jaar met veel zorg en een flink aantal stakeholders is opgesteld zal richting geven in een eenduidige begeleiding voor het indelen, coachen en begeleiden van jeugdteams.

We starten dit jaar met 5 herenteams, 1 damesteam, 15 jongens- en 5 meidenteams, ook starten we weer met 7x7 voetbal en walking voetbal, totaal met ruim 350 spelende leden! Gelukkig snappen veel mensen binnen de vereniging dat ook vrijwilligerswerk leuk en dankbaar werk is, dus de meeste teams zijn weer voorzien van leiders en trainers, de bar is weer redelijk bezet en ook zijn er een paar toppers die de vele wedstrijden willen fluiten, maar ….. Zoals iedereen weet maken vele handen ligt werk, dus doe je nu nog geen vrijwilligerswerk voor de vereniging geef je dan op om ons te helpen bij hand en spandiensten. Dit jaar zullen we de spelende en de niet spelende leden en ouders van de kinderen die nog niet hebben mogen ervaren hoe leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij de V.V. Stolwijk kan zijn persoonlijk benaderen of zij hand- en spandiensten willen verlenen. Snel opgeven is natuurlijk veel beter!

Naast de selectie met de nieuwe jubileum tenues en de senioren teams lopen dit seizoen ook alle jeugdteams er top bij in de nieuwe outfits, de sponsorcommissie heeft dit kledingplan met veel zorg samengesteld met als doel dat ieder team de komende jaren verzekerd is van een kledingsponsor in plaats van het ene team wel en het andere niet, ook het uitruilen van spelers binnen de teams en het organiseren van een regelmatig terugkerende kledingbeurs zorgen voor passende universele kleiding op de velden.

Behoudens het voetbal zijn er nog meer belangrijke items, waarvan er 1 belangrijke duurzaamheid is, in de zomerstop zijn de armaturen en de koelkasten in de kantine vervangen voor energiezuinigere exemplaren en in 2023/2024 zullen we ons verder verdiepen in de mogelijkheden om ook de V.V. Stolwijk nog beter te laten presteren op de verduurzaming van het complex.

Tot slot wensen wij van het bestuur iedereen veel sportief spelplezier voor komend seizoen, let op het zal nooit helemaal gaan zoals iemand individueel wenst, maar met zijn allen maken we er wat moois van!

Sportieve groet,
Het bestuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input