Nieuws

Vacature Stolwijk

We zijn op zoek naar gezellige en enthousiaste barmedewerkers, die op structurele basis kantinedienst willen draaien op de zaterdagmiddag gedurende het voetbalseizoen september – juni.

De diensten duren van 13:00 – 17:00 uur op de zaterdagen dat het 1e elftal thuis speelt en de andere zaterdagen van 13:00 - 18:00 uur.

Ben je enkele zaterdagmiddagen beschikbaar, ben je 18 jaar of ouder (dit i.v.m. het schenken van alcohol) en lijkt het je leuk om af en toe eens achter de bar te staan, meld je dan nu aan!

Mail naar Lonneke Lakerveld (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel haar even op 06-29069211 of stuur op dit nummer een WhatsApp bericht.

Op 11 oktober 2019 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden over het seizoen 2018-2019. De uitnodigingen hiervoor zijn reeds per mail verstuurd. Hieronder vind je de agenda van de avond.

Seizoen                       :           2018/2019
Aanvang                      :           20:30 uur

1. Opening

2. Notulen Algemene Ledenvergadering seizoen 2017/2018

3. Ingekomen stukken en mededelingen

4. Jaarverslag van de penningmeester

5. Benoeming van de kascommissie

6. Jaarverslag van de secretaris

7. Intensivering sportaccommodatie V.V. Stolwijk
Financiële afwikkeling verbouwing

8. Bestuursverkiezing
Aftredend en herkiesbaar
- Koos Burger
- Ronald Kraijenbrink
- Stefan van Kuijeren

Het bestuur stelt tevens voor ter uitbreiding van het bestuur op te nemen als bestuurslid:
- Mirelle Kool

Tegenkandidaten kunnen worden gesteld door inlevering van een schriftelijke opgave met de gewenste kandidaat, ondertekend door tenminste drie leden tot uiterlijk 7 oktober 2019, in te leveren bij het secretariaat, Postbus 5, 2820 AA  STOLWIJK.

9. Overige zaken

10. Rondvraag

Stolwijk Bergambacht

A.s. zaterdag 21 september staat de start van de competitie op het programma!
Zowel bij de jeugd en senioren op zaterdag als ook bij de senioren, zowel de heren als de dames, op de zondag!

Stolwijk 1 en 2 gaan voor het eerst hun competitiewedstrijden op de zaterdag voetballen en er staat bij het 1e direct een echte derby op het programma: Stolwijk - Bergambacht! De aftrap voor deze wedstrijd, die onder leiding staat van scheidsrechter J.J. van Dam, vindt plaats om 15:30 uur. 

Direct na de wedstrijd zal er een feestje gevierd worden in de kantine op de muziek van DJ Frans en een optreden van zanger Richard Lagendijk. Uiteraard is een ieder hier van harte welkom!

 

Stolwijk CT

VV Stolwijk is voor het seizoen 2019-2020 weer een samenwerking aangegaan met voetbalschool De Complete Techniek voor de jeugteams.

De Complete Techniek zal trainers ondersteunen en oefenstof verzorgen voor de trainers in de jeugd. Daarnaast zullen ze ook training & coaching geven aan bepaalde teams.VV Stolwijk is blij dat het weer gebruik kan maken van de expertise van de De Complete Techniek!

Opening F2

De opening van de 2e fase van de Nieuwbouw heeft a.s. vrijdag 6 september plaats.
De festiviteiten vangen aan om 19:00 uur met een tweetal 7x7 wedstrijden. Om 20:15 uur zal de officiële opening plaats hebben, waarna om 20:30 uur DJ Frans en zanger Riny Valentine het feest zullen laten losbarsten!

Vacature Stolwijk


Voetbalvereniging V.V. Stolwijk is op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor ons dames elftal, welke aankomend seizoen uitkomt in de 4e klasse op zondag. Ben jij of ken jij een iemand die de ambitie heeft om het niveau van dit team te verhogen en te werken met een enthousiaste groep dames, reageer dan snel op deze vacature.


Voor deze functie zoeken wij een train(st)er die voldoet aan de volgende competenties:

  • Is sociaal en communicatief vaardig;
  • Is ambitieus en enthousiast;
  • Is een echt verbinder en team man/vrouw;
  • Draagt de normen en waarden van de vereniging uit;
  • Moet passie hebben voor het damesvoetbal;
  • Aandacht hebben voor ontwikkeling en inpassen van jeugdige spelers;
  • Bezit over een natuurlijk overwicht op de spelersgroep;


Het takenpakket bestaat uit:

  • De trainingen verzorgen op dinsdag- en donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur;
  • Per seizoen 2020/2021 ook het coachen van de wedstrijden van het dames elftal. Dit jaar worde de thuiswedstrijden op zondag gespeeld, voor volgend seizoen staat een overstap naar de zaterdag op de planning;
  • Communiceren en samenwerken met coach en elftalbegeleiding, trainer/coach hoogste meisjes junioren elftal.


De train(st)er krijgt een groep dames welke een mengeling is van dames die overkomen uit de junioren en een groep dames die al heel wat jaren ervaring heeft op het spelen op senioren niveau. Er wordt verwacht dat hij/zij rekening houdt met de mogelijkheden en onmogelijkheden van een dorpsclub. Wij bieden een jonge, enthousiaste spelersgroep en prima werkomstandigheden op een mooi sportcomplex.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Koos Burger, bestuurslid technische zaken, bereikbaar op 06-12854001. Sollicitaties kan je per mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie trainer dames.

Vanaf maandag 26 augustus start de Gemeente Krimpenerwaard met het vervolg van de werkzaamheden aan de Groenhove en het Kerspelpad. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van ons sportcomplex. Uitgebreide informatie over de gevolgen kun je hier vinden. Informatie over de omleidingsroute kun je hier vinden.
Vacature Stolwijk
V.V. Stolwijk is op zoek naar een coach/leid(st)er tijdens de wedstrijden voor onze JO19-1, welke aankomend seizoen uitkomt in de 3e klasse. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar en leuke en gedreven jongensgroep bij een gezellige dorpse vereniging, reageer dan snel op deze vacature.

De competitie indelingen zijn bekend en ook de nummeringen om tot een compleet speelschema te komen. zijn bekend. En er wordt voor Stolwijk 1 en 2 niet verkeerd gestart op de zaterdag! Beide teams starten met een thuiswedstrijd, Stolwijk 2 trapt af tegen Soccer Boys 5 om 13:00 uur. Daarna is er gelijk een heuse kraker om 15:30 uur, Stolwijk 1 speelt dan tegen Bergambacht 1. Natuurlijk wil een ieder graag weten wanneer al die andere wedstrijden gespeeld gaan worden, wanneer er uit en thuis gespeeld wordt en hoe laat. 

Om het wat makkelijker te maken, hebben we de wedstrijdschema's van het 1e en 2e in een PDF gezet, zodat deze of opgeslagen kan worden op de computer (of telefoon) of uitgeprint kan worden. Zeker voor de mensen die wat minder werken met apps zoals voetbal.nl of niet zowel met de digitale apparatuur hebben van deze tijd, hopelijk een uitkomst!

Via deze link is het schema van Stolwijk 1 te downloaden: Wedstrijdschema Stolwijk 1.
En via deze link die van het 2e: Wedstrijdschema Stolwijk 2.

Als je op de link klikt, opent de PDF in een nieuw tabblad, van daar uit kan je kieze of je het bestand op wilt slaan of bijvoorbeeld wilt printen.

De eerste week trainen voor de selectie zit er, na 3 trainingen op! Komende week gaan de eerste oefenwedstrijden gespeeld worden en de week daarop staan de eerste wedstrijden in de beker al op het programma. Waar, wanneer en hoe laat spelen de teams? Dat is als volgt:

Donderdagavond 22 en zaterdagmiddag 24 augustus is Stolwijk deelnemer aan het jaarlijkse Jan Lingen Toernooi bij de V.V. Gouderak. Donderdag 22 augustus wordt er om 20:30 uur gespeeld tegen Gouderak. Afhankelijk van de uitslagen die avond wordt zaterdag 24 augustus gespeeld om 15:30 of 17:30 uur, uiteraard zal die tijd direct bekend gemaakt worden als we deze weten. 

Dan de bekerwedstrijden, deze zijn als volgt voor de selectie:

Stolwijk 1:

Zaterdag 31 augustus: Perkouw - Stolwijk om 14:30 uur
Zaterdag 7 september: Stolwijk - Be Fair om 15:30 uur
Zaterdag 14 september: Rohda '76 - Stolwijk om 14:30 uur

Stolwijk 2:

Zaterdag 31 augustus: Stolwijk 2 - Lekkerkerk 3 om 13:00 uur
Zaterdag 7 september: Jodan Boys 5 - Stolwijk 2 om 16:15 uur
Zaterdag 14 september: Stolwijk 2 - Spirit 4 om 13:00 uur

 

 DSC5073

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input