Prestatief voetbal op zaterdag of zondag is een steeds terugkerende discussie binnen district West II en daarmee dus ook binnen V.V. Stolwijk. Om dit verder te onderzoeken heeft het bestuur van V.V. Stolwijk een werkgroep opgericht. De werkgroep heeft inmiddels een enquête afgenomen bij de spelende leden van de zondag en een deel van de jeugd. Ook worden er interviews gehouden met de betrokken commissies.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van oktober 2018 heeft het bestuur van V.V. Stolwijk gecommuniceerd dat er vanuit de KNVB vanaf eind 2017 diverse avonden met verenigingen uit West ll zijn georganiseerd mbt dit vraagstuk. Tijdens deze avonden zijn er meerdere denkrichtingen besproken. Één van de denkrichtingen was b.v. weekendvoetbal waarbij de zaterdag en zondag afdelingen samengevoegd kunnen worden. Het bestuur van V.V. Stolwijk heeft nav deze avonden het standpunt ingenomen de resultaten van deze onderzoeken af te wachten en dat V.V. Stolwijk tot die tijd een vereniging blijft waarbij de senioren op de zondag voetballen.

De wedstrijden van Stolwijk 1 in de voorjaarsreeks zijn bekend. Stolwijk 1 begint op 24 februari 2019 met een thuiswedstrijd tegen Erasmus 1. Deze wedstijd start om 14:00 uur.

Stolwijk 1 speelt in de voorjaarsreeks om behoud in de 3e klasse. De formatie van trainer Rob van Gardingen zal dan bij de eerste 2 moeten eindigen om zich rechtstreeks te plaatsen. Mocht dat niet lukken dan is handhaving nog mogelijk via de nacompetitie, mits Stolwijk 1 op de plaats 3, 4 of 5 eindigt. De overige plaatsen spelen definitief in de 4e klasse in het seizoen 2019-2020.

Zondag 17 februari 2019 is de jeugd van V.V. Stolwijk naar de wedstrijd Excelsior - FC Emmen geweest.
Het was een fantastische middag met volop zon, enthousiaste kids en begeleiders.

Rob van Gardingen en Voetbalvereniging Stolwijk spraken eerder deze maand de intentie uit om de samenwerking nog een jaar voort te zetten. Door veranderingen in de werksfeer bij Van Gardingen was het niet meer mogelijk om wekelijks de reisafstand tussen de woonplaats van Van Gardingen (Houten) en Stolwijk af te leggen. In goed overleg stopt de samenwerking aan het einde van dit seizoen. Voetbalvereniging Stolwijk gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. Tevens is er een vacature voor een trainer van de JO-19.
Vanaf vandaag heeft Voetbalvereniging Stolwijk een nieuwe website! De oude website was niet meer van deze tijd en kon ook niet meer worden geüpdatet. Onze nieuwe website is daarnaast ook beter leesbaar op een mobiele telefoon. We hebben, met behulp van Reclamebureau MMX, gekozen voor een meer transparante kleur, zodat de leesbaarheid op alle mogelijke devices verbeterd. Ook is de website "responsive", wat inhoudt, dat de website zich aanpast aan het scherm waarop je op dat moment de website bekijkt en daarmee alle informatie blijft tonen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de website? Stuur deze dan naar ons via het contactformulier of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze te leuke V.V. STOLWIJK HOODIE, wie wil die nou nie.....

Ze zijn bij LUMA Drukwerkservice verkrijgbaar.

Vanuit het hoofdbestuur en de jeugdcommissie is deze zomer de wens ontstaan voor het oprichten van een Technische Commissie. De Technische Commissie wordt opgericht met als doel de kwaliteit van onze voetbalelftallen op de lange termijn te waarborgen. Dit geldt voor zowel de jeugdteams als de seniorenelftallen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief