Donderdagavond is de komst van de nieuwe hoofdtrainer Robin van de Hulst definitief afgerond. De contracten zijn getekend en daarna werd de nieuwbakken trainer van V.V. Stolwijk voorgesteld aan de spelersgroep voor aankomend seizoen.

Woensdag 12 juni heeft V.V. Stolwijk overeenstemming bereikt met Robin van der Hulst om voor komend seizoen de functie van hoofdtrainer te vervullen voor haar selectie.

Robin is een jonge ambitieuze trainer die zijn spelersloopbaan vooral heeft doorgebracht bij GC&FC Olympia uit Gouda. Na zijn actieve carrière is hij als jeugdtrainer ook bij die club gestart. Na succesvolle periodes bij de jeugd van VVIJ en Hercules is Stolwijk zijn eerste club als seniorentrainer. Met UEFA B op zak denkt VV Stolwijk dat Robin zeer geschikt is om de jonge selectie naar een hoger niveau te tillen en dat zijn ambities goed aansluiten bij de ambities van VV Stolwijk.

Op vrijdag 6 september 2019 wordt er door de Activiteitencommissie van VV Stolwijk voor de tweede keer een Aftrapdag georganiseerd. Deze dag is voor jong en oud en zal het nieuwe seizoen inluiden voor de voetballers, maar is ook bedoeld als kennismaking met VV Stolwijk voor niet-leden.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Wil uw kind op sport, maar heeft u daarvoor niet genoegd geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt deelname wél mogelijk.

Begin september willen wij aan zestigplussers de mogelijkheid bieden om op donderdag avond Walking Football te gaan beoefenen. Dit is een spelvorm voor zestigplussers die nog lekker actief bezig willen zijn. Walking Football wordt gespeeld op een kwart van het veld met kleine doeltjes. Leeftijd is niet het belangrijkst, wel het plezier van een beetje buiten sporten.

Voetbalvereniging V.V. Stolwijk is op zoek naar een hoofdtrainer voor de selectie. Afgelopen maand hebben wij als vereniging de overstap gemaakt van de zondag 3e klasse naar de zaterdag 4e klasse. Aankomend jaar starten wij met een jonge, ambitieuze groep aan een nieuw seizoen en een nieuw tijdperk voor onze vereniging in het zaterdagvoetbal.

Dit jaar zijn we met het sponsorclub uitje bij de Goudse Voetbalvereniging De Jodan Boys geweest. Er stond een wedstrijd tussen DJB en SC Feyenoord op het programma.
De A.B en C sponsoren van VvS werden hartelijk ontvangen door de business club leden van DJB.

Zaterdag 25 mei 2019 was de laatste training voor de ministars voor seizoen 2018-2019. Iedere zaterdag om 12:00 uur start de training en sluit deze rond 13:00 uur af. Deze trainingen zijn een groot succes en "opa Koos" bereidt de kids van 5 jaar alvast voor op een leven met voetbal.

Vrijdag 10 mei is er een Fifa avond georganiseerd door het Activiteitenteam van VV Stolwijk.

Op vrijdag 10 mei jl. om 18.00 uur ging de jeugd van VV Stolwijk weer op pad om lege flessen op te halen.
Het weer was goed, het enthousiasme groot...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief