Afgelopen weekend zijn alle thuiswedstrijden afgelast als gevolg van de brand in een bedrijfshal aan de Nijverheidsweg in Stolwijk. Op dit moment zijn wij in gesprek met de gemeente Krimpenerwaard om te bepalen wat er moet gaan gebeuren om de speelvelden (zowel gras als kunstgras) weer bespeelbaar te maken.

Later vandaag (dat zal in de middag zijn) zullen we meer duidelijkheid hebben of de trainingen van maandag door kunnen gaan. Houd daarom de website en/of Facebook in de gaten. Wij zullen daar updates plaatsen gedurende de dag.

Zondag 17 februari 2019 is de jeugd van V.V. Stolwijk naar de wedstrijd Excelsior - FC Emmen geweest.
Het was een fantastische middag met volop zon, enthousiaste kids en begeleiders.

Rob van Gardingen en Voetbalvereniging Stolwijk spraken eerder deze maand de intentie uit om de samenwerking nog een jaar voort te zetten. Door veranderingen in de werksfeer bij Van Gardingen was het niet meer mogelijk om wekelijks de reisafstand tussen de woonplaats van Van Gardingen (Houten) en Stolwijk af te leggen. In goed overleg stopt de samenwerking aan het einde van dit seizoen. Voetbalvereniging Stolwijk gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. Tevens is er een vacature voor een trainer van de JO-19.
Vanaf vandaag heeft Voetbalvereniging Stolwijk een nieuwe website! De oude website was niet meer van deze tijd en kon ook niet meer worden geüpdatet. Onze nieuwe website is daarnaast ook beter leesbaar op een mobiele telefoon. We hebben, met behulp van Reclamebureau MMX, gekozen voor een meer transparante kleur, zodat de leesbaarheid op alle mogelijke devices verbeterd. Ook is de website "responsive", wat inhoudt, dat de website zich aanpast aan het scherm waarop je op dat moment de website bekijkt en daarmee alle informatie blijft tonen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de website? Stuur deze dan naar ons via het contactformulier of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Drukbezochte nieuwjaarswedstrijd en nieuwjaarsreceptie.
De uitslag is 8-1 voor Stolwijk 1 geworden, maar daar hadden we het na afloop niet meer over????
De allerbeste wensen voor 2019!

Wat een feestje hebben de deelnemers en vrijwilligers er bij het Eindejaarstoernooi van gemaakt???? eerst sportief met elkaar een balletje trappen om daarna in onze kantine een hapje en een drankje te nuttigen onder de vrolijke klanken van DJ Superfuif! Organisatoren Gerrit Stubbe en Jeroen Klos , een groot compliment voor de organisatie????

Deze te leuke V.V. STOLWIJK HOODIE, wie wil die nou nie.....

Ze zijn bij LUMA Drukwerkservice verkrijgbaar.

Vanuit het hoofdbestuur en de jeugdcommissie is deze zomer de wens ontstaan voor het oprichten van een Technische Commissie. De Technische Commissie wordt opgericht met als doel de kwaliteit van onze voetbalelftallen op de lange termijn te waarborgen. Dit geldt voor zowel de jeugdteams als de seniorenelftallen.

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG, een nieuwe strengere privacywetgeving, houdt onder andere in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden en vrijwilligers. Daarom treft u vanaf heden op de homepagina van www.vvstolwijk.nl een link aan naar onze Privacyverklaring

Bestuur V.V. Stolwijk

Vanaf nu kun je via de ledenshop van voetbalvereniging Stolwijk al je voetbalartikelen kopen. Via deze webshop steun je tevens de vereniging.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief